23 Dec 2008

Kebosanan.....

I am sooo in no mood to work. Helppp....!!! Everybody in the office are in year end holiday mood already..... Aku saja kah yg tak cutiii.....???

Ni antara kerja2 mengisi kebosanan.... huahuaa... I missed playing with photoshop... tapi komputer kat umah tu slow gileeeee...... gile pun tak slow centu...

I wish I could draw her like this...!!



Hmmm...


4 comments:

Kak Ida said...

nak tanya, kat mana draw gambo tu..cantiklah... Kak ida memang suka gambor hitam putih mcm tu... mahal tak???

nde said...

hehehe.. kalau kat CM, murah2 pun bole dapat... tapi kalau kak ida pegi kat website ni, free aje... kekekeke... tu photo effect la kak Ida... usah tertipu....

http://photofunia.com/

nak buatkan, meh gambo kak ida, linda pun bleh buatkan... hehehe

Kak Ida said...

La ya ke?? tipah tertipu lah... kat CM tu bukan mahal ke?? Kak ida x pernah tanya, biasalah dah set kat mind benda2 kat CM semuanya mahal... tu yg malas nak tanya tu...

nde said...

hehe... kat CM, kalau potret kaler minyak punye, beratus gak le.. hehehe.. yg pensel je, tak penah lak tanye...