2 Nov 2008

Lya's new ride....

Introducing.... Lya's new 'Stride to Ride Walker'...

the great thing is... this infant walker could turn into a toddler ride... I just love any 2 in 1 thingy...

As usual, Lya ala2 jakun when we asked her to walk with it.... siap nangis2 lagik.. after a while, she was almost an expert.. hahaa... almost....

Tantek tak keta baru Lya...?

Ni muke bgn tido, terus nak main keta...

Watch this clip... dia suke gile... excuse the background voices of her auntie, nenek and mummy yg over-excited, okeh..

4 comments:

dicky said...

cam susah jer nak naik bende alah nie?

nde said...

apo laa.. Lya pun pandai... seat dia bleh tutup la kalau nak tunggang mcm beskal tu laa... kalau dia nak nek beskal, dia suh mummy dia tutupkan seat tu laaa...tu pun susah... kakaaa... Lya bleh duduk atas tu 1 jam kalu ade org melayan dia... kekeke..

zakiahzainudin said...

aku pulak cam terharu tgk lya dah leh jalan sket2.. sob sob... masa husna dah boleh jalan dulu 13 mos, syahreena ko imagine, 16 mos, dia pun memang jenis lembik2 sikit.. even now, kalau bawak jalan2 mesti cepat penat, berebutlah stroller dgn hajar..

aku sokong ko beli benda ni, actually utk perkembangan dia.. drpd ko beli mainan kecik2, murah2 tu, baiklah ko beli sekali yg mahal terus tapi 1 and multifunction....

nde said...

Lya dah bleh jalan 5-10 tapak.. seronott gile tgk dia jalan kengkang2... tapi pastu dia trus nak merangkak... aiyooo...